Home
Opleidingen
Nieuws
Over Forta
Incompany
Inschrijven
Contact

Wij zijn er voor u

Zorgen voor anderen begint bij jezelf. Met toewijding, aandacht en kwaliteit bieden we daarom opleidingen die bijdragen aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Forta Opleidingen geeft inzicht in uw bekwaamheden en verantwoordelijkheden. Daarnaast spelen we in op recent wetenschappelijk bewezen behandelmethoden. Bij Forta Opleidingen bent u bewust bezig met het uitbreiden van uw kwaliteiten.

Accreditatie

We bieden opleidingen met accreditatie door onder meer de VGCt, V&VN, NvvPO, Registerplein en NVO. Onze ervaren en gepassioneerde docenten weten kennis en praktijk feilloos te combineren. Forta Opleidingen hecht waarde aan reflectie op de beroepspraktijk. Daarom houden we nauw contact met onze cursisten; ook na de opleiding.

Onze

Missie

FORTA OPLEIDINGEN INSPIREERT!

Wij staan voor

Kwaliteit

Forta Opleidingen is onderdeel van de FortaGroep. FortaGroep biedt toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige behandelingen bij psychische en psychiatrische klachten. De FortaGroep geeft medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen binnen een positieve werkomgeving.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Onze

Samenwerking

FortaGroep